OM OSS

Introducerar

Ger dig en legendarisk frisyr med traditionell service.

Skäggklippning är en populär trend för många män, eftersom det hjälper till att forma tillväxten av ansiktet och blir av med eventuellt oönskat hår. Det är viktigt att hitta en professionell frisör som har erfarenhet av skäggklippning, för om du inte gör det ordentligt kan ditt ansikte få allvarliga skador. Våra frisörer har många års erfarenhet av att raka skägg och klippa hår, så vi vet hur viktigt det är att klippa rätt hår så att du ser bra ut varje dag.

 
 

Öppettider

(Måndag - fredag)
10.00 A.M. - 07.00 P.M.
(lördag)
Stänga
Vad vi gör

Fantastiska hårklippningar - det är vad vi gör.

Om du Vill se un bra ut måste du hänga med i din hårvård. Du kan besöka vår frisörsalong där vi tillhandahåller förstklassiga tjänster i en bekväm miljö. Vi erbjuder även produkter som schampo och balsam som hjälper till att bibehålla ditt hårs utseende

the-hands-of-young-barber-making-haircut-to-attractive-man-in-barbershop.jpg

Haircut

at-the-barber-shop-2.jpg

Beard

at-the-barber-shop-4.jpg

Shaving

varför välja oss

Kundnöjdhet är vår högsta prioritet.

Om du letar efter herrklippning är vår barbershop det bästa stället att gå till. Vår frisörsalong erbjuder alla typer av tjänster som hjälper dig att se och må bra. Vi har många års erfarenhet av den här branschen, så vi är övertygade om att vi kan ge dig en tjänst som gör ditt hår snyggt och slätt.

0 +

Nöjd kund

0 +

Ja Erfarenhet

Expertis

Vi har många års erfarenhet av hårklippning och styling

Flott

Vi tror att ditt hår ska vara precis som du vill att det ska vara. Vi lyssnar på vad du tänker på och vi får det att hända åt dig.

Konsultationer

Vi erbjuder hårvårdskonsultationer, oavsett om det är telefon eller mail.

Stöd

Vi erbjuder 24/7 support, vår personal kan tala mer än ett språk för att hjälpa dig att kommunicera med oss fritt.

Kampanj

Rabatt upp till 30% för första beställningen

Vårt team är professionellt och skickligt och vårt pris är måttligt. Vi har alla typer av hårvårdstjänster inklusive hårklippning, skäggklippning, hårfärgning etc.

 
 
 
 
 
 
F.A.Q

Frequently Ask Questions

Vi erbjuder dig de senaste hårstilarna för kvinnor och män, skägg, hårfärger och allt du behöver för att se bra ut.

 
 

 
 

Ja, vi är bra på att efterlikna bilder av hårklippningar, ta med en bild, eller din smartphone med en bild på den och vi kommer att göra vårt bästa för att matcha dig.

En professionell rakning är ett bra sätt att behandla dig själv och ta hand om din hud och ansiktshår på samma gång. Luta dig tillbaka, slappna av och låt frisören använda sina magiska drycker för att mjuka upp hårsäckarna, återfukta huden och få en tät rakning. Tjänsten börjar med att applicera en pre-shave lotion, ansiktsmassage och sedan en varm handduk ska hjälpa till att öppna porerna och mjuka upp hårsäckarna. Därefter hett lödder och rakning, följt av after-shave fuktighetskräm, varm handduk och aftershave lotion.

Du behöver inte nödvändigtvis ha en uppfattning om din nya stil när du sätter dig i vår frisörstol. Våra frisörer är utbildade proffs för att se vilken stil som passar dig bäst. Om du letar efter en helt ny stil rekommenderar vi att du bokar de längre tjänsterna.

Vi kan enkelt hjälpa till att blanda in det gråa håret med din naturliga färg. Vi använder naturlig ammoniakfri hårfärg som bara tar 15 minuter att bearbeta så det är inte tidskrävande. Att blanda din färg är mer naturligt och kommer långsamt växa ut när ditt hår växer.

För att din frisyr ska se fräsch och ren ut kanske du vill överväga att göra line-ups varannan vecka eller varannan vecka eller rakning av nacken beroende på hur snabbt ditt hår växer. För de flesta herrfrisyrer varannan till var tredje vecka är en bra tidpunkt att klippa för att hålla din stil snyggast! Om du har längre hår där det inte växer så snabbt kan fyra veckor fungera för dig.

Vi erbjuder allt från färgning & klippning till tvätt & fön men även komplett styling.
 • Mejla oss

  info@salongfringe.se

 • Ring oss

  +4631137733

 • Plats

  Kungsgatan 15, 411 19 Göteborg

 • Öppettider

  (Måndag – Fredag)
  10 a.m. – 7 p.m
  Söndag – Stängt

SALONG FRINGE © 2021 SKAPPAD AV MOGNZAR