VÅRA BILDER

En gammaldags frisörsalong utan gammaldags barberare.

Våra stylister på salongfringe erbjuder de senaste frisyrerna för kvinnor och män, skägg, hårfärger och allt du behöver för att se snygg ut. Från snitt och färg till vävningar, extensions, flätor, lockar och mer, vi finns här för dig! Besök vår salong idag för alla dina skönhetsbehov.

Kampanj

Rabatt upp till 30% för första beställningen

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att hålla dig snygg, oavsett tillfälle. Våra duktiga frisörer hjälper dig att få ett nytt utseende eller bara behålla din nuvarande stil.

Få en tid

Vi ger dig en legendarisk frisyr med en speciell tjänst

Vi tillgodoser kundernas behov med bästa kvalitet, expertis och kunskap om hårvård. Vårt mål är att vara ditt enda val för skönhetsservice.

Bästa frisörsalongen jag någonsin varit på. Fantastisk atmosfär får dig att känna dig som om du var deras kunder i flera år, och jag har bara varit där två gånger och kommer att fortsätta att fortsätta. Jag rekommenderar starkt denna plats.

Mark Hastochenn Models

Bra barberare med hög erfarenhet. Fantastisk atmosfär och mycket professionell. Han är en av de bästa frisörerna i området. Jag rekommenderar starkt den högsta rangen

Don Juan Models
  Vi erbjuder allt från färgning & klippning till tvätt & fön men även komplett styling.
  • Mejla oss

   info@salongfringe.se

  • Ring oss

   +4631137733

  • Plats

   Kungsgatan 15, 411 19 Göteborg

  • Öppettider

   (Måndag – Fredag)
   10 a.m. – 7 p.m
   Söndag – Stängt